1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR'DA HESAPLAR ALTÜST OLDU
RİZESPOR'DA HESAPLAR ALTÜST OLDU

RİZESPOR'DA HESAPLAR ALTÜST OLDU

Evinde Mersin İdmanyurdu’na 4-0'lık skorla mağlup olan Rizespor'da tehlike kapıya dayandı!

A+A-

Rizespor’da evinde Mersin İdmanyurdu’na kaybedilen maçın üzüntüsü yaşanıyor.

Süper Lig’in 20. haftasında Rize’de oynanan ve Mersin İdmanyurdu’nun 4-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Rizespor’da üzüntü yaşanıyor.

Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, kaybedilen müsabakayı bir tarafa koyup hafta sonu oynanacakları Bursaspor maçını düşünmeye başladıklarını söyledi.

Mersin İdmanyurdu maçında erken gelen golle geri düştüklerini hatırlatan Ferah, “Erken gelen gol oyun konsantremizi bozdu. 20. dakikadan sonra oyunda hakimiyetimizi kurduk. Pozisyonlarımız var. Bunlardan biri veya birkaçını gol yapsak oyun ve skor bu şekilde olmayacaktı. İkinci yarıya maalesef yine gol yiyerek başladık. Ardından yine skoru eşitliğe getirecek ataklarımız vardı. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Oyuncularımız yoğun bir maç trafiğinden sonra iyi performans gösterdiler. Ama bu oynanan maçlarda puan ve skor olarak karşılık alamadık. Mersin maçında oynanan oyunun hakkı bu skor değildi. Artık kaybedilen bu müsabakayı bir tarafa koyup hafta sonu oynanacak olan Bursaspor maçını düşünmeye başladık. Bursa deplasmanı gerçekten zor bir deplasman. Biz ekip olarak deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Şu an puan tablosunda alt sıralardayız. Oyuncularımız bunun bilinci ile Bursa deplasmanında mücadele edecekler. Biz yönetim olarak teknik heyetimiz ve futbolcularımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Bu zor maratonun sonunda ligde kalacağız. Futbolda kazanmak da var, kaybetmek de. İç sahada da artık kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Rizespor, cumartesi günü Süper Lig’de oynanacak olan Bursaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum