1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da Ousman fırtınası!
Rizespor'da Ousman fırtınası!

Rizespor'da Ousman fırtınası!

Danimarka’nın Broekveny takımından denenmek üzere Rizespor'un kampına katılan Ousman Jallow, ilk çift kale maçta 3 gol attı.

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede’de sürdüren Çaykur Rizespor bir yabancı oyuncuyu daha denemeye aldı.

Danimarka’nın Broekveny takımından 22 yaşındaki Ousman Jallow, dün gece Gerede kampına katıldı. Sabah ise, antrenmana çıkan oyuncu çift kale maçta 3 gol atarak dikkatleri üstüne çekti.

Gambialı olan ve A milli takımında değişmez oyuncularından biri olan Ousman Jallow dün sabah gerçekleştirilen antrenman sırasında 3 gurup halinde yapılan çift kale maçta attığı gollerle alkış aldı.

İngiltere’den uzun bir yolculuk yaparak İstanbul’a oradan da otobüs ile Gerede’ye giden Ousman'ın çift kale maçta 3 gol atmasına rağmen fizik ve kondisyon eksikliği olduğu gözlendi.

Rizepor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Ousman Jallow’un lig futbolcusu olduğunu ve kendisini uzun süreden beri takip ettiğini belirterek, “Böylesine futbolcular denenmeye gelmez. Benim isteğim üzerine Rizespor’a geldi. Yabancı transferinde hata yapma lüksümüz olmadığından Gambia’lı oyuncuyu bir süre deneyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum