1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da rota Fener'e döndü
Rizespor'da rota Fener'e döndü

Rizespor'da rota Fener'e döndü

İstanbul B. B.'yi 3-1 yenerek kötü gidişatı sona erdiren Ç. Rizespor'da 2 günlük izinin ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün başlanıyor.

A+A-

EKSİK YOK
Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek kötü gidişatı sona erdiren Çaykur Rizespor'da 2 günlük izin bugün sona eriyor. Yeşil-Mavili futbolcular, bugün Mehmet Cengiz Tesisleri'nde toplanarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına start verecek. Takımda eksik oyuncu bulunmuyor.
MORAL LAZIMDI
Lige verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek çıkışlarını sürdüreceklerini kaydeden Kaptan Altan, "Bize moral lazımdı, onu da bulduk. Bundan sonra daha çok çalışıp bu kadroya yakışır işler yapacağız. Çaykur Rizespor, bu ligin en iddialı ve istikrarlı ekiplerinden biri olacak" diye konuştu.

KAOSTAN ERKEN ÇIKTIK
Ç. Rizespor Teknik Direktörü Susiç: Bu durum ligin başında olduğu için şanslıyız
Susiç: Çirkin söz ve kendi takımını protesto hoş değil. Ama ben çekip gitmem...

Susiç: 4 büyük takım da birbirine eşit ama en iyi futbolu Trabzonspor oynuyor...

ŞANSLIYIZ
Yeni takımıyla çıktığı ilk maçta galibiyete ulaşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, göreve geldiğinde takımın moralsiz olduğunu hatırlatarak, "İyi bir kadroya sahip olan Rizespor, büyük takımlara yenilince motivasyonunu kaybetmişti. Gelir gelmez yaptığım tek şey futbolculara moral vermek oldu. Bu durum ligin başında olduğu için şanslıyız. Yeni kurulan bir takımın sancı çekmesi doğal, bundan sonrası daha kolay olabilir. Kaostan erken çıktığımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.
MANTIĞIM BU
Kadrosunun yeterli olduğunu, tranfser yapılmasa bile hızla alt sıralardan kurtulabileceklerini ifade eden Saffet Susiç, Samet Aybaba'nın istifasına neden olduğu iddia edilen stadta küfür olayı konusunda, "Rize?de büyük bir potansiyel var. Ancak çirkin söz ve kendi takımını protesto hoş değil. 10 senedir benim de başıma geldi; ıslıklandım ama çekip gitmedim. Benim mantığım bu. Rize'de yaşananlar küçük ve abartılmaması gereken olaylardır. Rizeli'nin bu takıma ilgisi ve sevgisini ben çok iyi bilirim" şeklinde açıklama yaptı.
ZEVKLİ OLUR
Bu sezon birçok takımın üst düzey mücadele ettiğini, bunu da büyük takımlarla yapılan maçlarda açıkça ortaya çıktığını ifade eden Boşnak teknik adam, şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini düşündüğünü belirterek, "Bu sene 4 büyük takım da birbirine eşit. İlk defa Türkiye?de bunu görüyorum ve bu durum ligi daha da zevkli hale getirecek. Şu ana kadar süre içinde bana göre en iyi futbolu Trabzonspor oynuyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız