1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da Susiç günah çıkartıyor
Rizespor'da Susiç günah çıkartıyor

Rizespor'da Susiç günah çıkartıyor

Ç. Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, geçen hafta Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında aldıkları mağlubiyette kendisinin de hatası olduğunu söyledi.

A+A-

Çaykur Rizespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Çaykur Rizespor, Gaziantepspor karşısında 3 puan alarak, çıkışa geçmek istiyor. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Saffet Susiç, Gaziantepspor karşısında galip gelmekten başka şanslarının olmadığını belirterek, "Bilindiği gibi ligde üst üste iki mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetlerden dolayı bizim galip gelmekten başka çıkış yolumuz yoktur. Mutlaka ve mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Gaziantepspor karşısında üç puan almak zorundayız. Son maçta takımın oyunundan memnun kalmadım. Mutlaka ve mutlaka bazı değişiklikler yapmak zorundayız. Zamanımız var. Bugünden itibaren Gaziantepspor'a karşı en iyi 11'i çıkartacağız. Maçı almak için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Susiç, Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında aldıkları mağlubiyette kendisinin de hatası olduğunu ifade ederek, "Futbolcular yanlış yapabilirler. Onu tenkit edemeyiz. Ligin içerisinde her şey olabilir. Bana göre birçok maçı iyi oynadık. Sivasspor karşısında mağlup olsak da iyi bir futbol sergilemiştik. Ama son maçta ortaya konulan oyundan memnun değilim. Son mağlubiyette benim de hatalarım oldu. 6 günde oynanan üç maçta oyuncularımın bazılarını kadroya aldım. Onları yorgun oynattım. Bu hataydı" dedi.
Yeşil-mavili futbolcular, Teknik Direktör Saffet Susiç nezaretinde yapılan antrenmanda düz koşu ve kondisyon çalışması yaptı. Antrenmana sakatlığı devam eden Altan katılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum