1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan 10 hafta sonra galibiyet pozu
Rizespor'dan 10 hafta sonra galibiyet pozu

Rizespor'dan 10 hafta sonra galibiyet pozu

Çaykur Rizespor galibiye hasretini Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek sonlandırdı.

A+A-

Rizespor'da haftalar sonra 3 puan sevinci yaşanıyor.

Son galibiyetini Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantep FK karşısında 3-0’lık skor ile elde eden Karadeniz ekibi, 10 haftanın ardından Hatayspor karşısında 1-0’lık üstünlükle galibiyet hasretine son verdi.

Hatayspor zaferinin ardından tüm takım soyunma odasında galibiyet pozu verdi.

bulentuygun-001.jpg

Bülent Uygun: "3 puan ile başlamak mutluluk verici"
 Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Hatayaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu galibiyeti büyük Rizespor taraftarına armağan ediyoruz. 3 puan ile başlamak mutluluk verici" dedi.
Süper Lig’in 30. haftasında Çaykur Rizespor evinde karşılaştığı Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, uzun zamandır kazanamayan bir Rizespor’un bu hafta itibariyle daha etkin ve sorumlu şekilde yükselişe geçeceğini kaydetti. İlk sezonda iyi bir transfer politikasıyla ligde iyi bir performans gösteren bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Uygun, "Oyuncularım tüm görevlerini yerine getirdiler ve 3 puanı hep birlikte kazandık. Bu galibiyeti büyük Rizespor taraftarına armağan ediyoruz. 3 puan ile başlamak mutluluk verici. 8 haftadır giremediğimiz pozisyonları bu hafta Hatay karşısında gördük, mutluluğunu yaşıyoruz. Süreç içerisinde takım üzerinde büyük etkiler oldu. Uzun zamandır kazanamamanın getirdiği baskı skoru korudu. Üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Hep beraber el birliği ile iyi olacağız. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Ömer Erdoğan: “Bana göre maçın hakkı beraberlikti”
Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ise Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, savunma anlamında takımına yakışmayacak bir gol ile mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade etti.
Ömer Erdoğan, golden sonra beraberlik bulmak için riskler aldıklarını ve maçın hakkının beraberlik olduğunu kaydetti.
Erdoğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Peş peşe kaybettiğimiz ikinci maç oldu. Üzgünüz. İlk yarı iki takımda kontrollü bir oyun oynadı. Daha çok ikili mücadele ile geçen bir ilk yarı oldu. İkinci yarı biraz daha hücumda sayısal olarak çoğaldığımız dönemde kötü bir gol yedik. Savunma anlamında bize yakışmayacak bir gol yedik. Beraberliği bulmak için riskler aldık ama maalesef onları değerlendiremedik. Bana göre maçın hakkı beraberlikti. Bir dahaki maça 3 haftamız var. Bu süreçte eksiklerimizi gidererek kendi evimizde Galatasaray maçında alacağımız galibiyet ile inşallah iki mağlubiyeti gidermiş oluruz.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum