1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan basınla dayanışma
Rizespor'dan basınla dayanışma

Rizespor'dan basınla dayanışma

Rizespor Kulübü, bugün Yakamoz Restoran’da basın mensuplarına bir yemek verdi. Basın sözcüsü Aykut Ferah önemli açıklamalar yaptı.

A+A-

Rizespor'da yeni yönetimle birlikte sosyal değişim rüzgârları esiyor. Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin Rize’deki esnaf, kurum ve kuruluşlara yaptıkları destek ziyaretlerinin ardından bugün de Yakamoz Restoran’da basın mensuplarına bir yemek verildi.
Rize il ve ilçelerindeki tüm basın mensuplarının davet edildiği yemekli toplantıda değerlendirmeler yapan Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, kulübün geleceğe dönük strateji ve projelerini anlattı.
PEMBE TABLO
Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah Yakamaz Restoran’da Rize basınıyla bir araya gelerek projelerini anlatırken sine vizyon gösterileri ile de pembe tablo çizdi. Yeni Rizespor Yönetim Kurulu ve sporcularla teknik kadroyu tanıtan Ferah takımın, yönetimin ve teknik kadronun yaş ortalamasını gazetecilere sordu. Yaş ortalamalarını bilen 3 gazeteciye enerji içeceği hediye eden Aykut Ferah toplantıda Rizespor u uzun uzun anlattı ve basından destek istedi.
FUTBOL AKEDEMİSİ SÖZÜ
Basın sözcüsü Ferah konuşmasında Rizespor tesisleri hakkında bilgi verirken Karadeniz bölgesinde spor akademisi kurulması gerektiğini söyleyerek “Maalesef tesislerimiz buna yeterli değil. Önce tesis işimizi halletmemiz gerek. Rize’de 58 tane amatör takım bulunmakta. Bunlarla diyaloga geçerek Rize’de akademi çalışmalarını başlatmalıyız. Yeni yapılacak olan tesislerimizin yeterli olacağını sanıyorum” diye konuştu.

"BASINA AÇIĞIZ"
Basın ile iç içe olmak istediklerini de söyleyen Ç.Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Biz bu işte yeniyiz. Basından çok şey öğrenmemiz gerekiyor. Rizespor tüm Rizelilerin malıdır ve herkese kapımızı açarak başarı yakalamak istiyoruz. Oluşturulan genç kadroya destek vereceğiz. Hocamızın isteği doğrultusunda hareket ettik ve yeni, genç bir ekip kurduk. Hemen başarı bekleyemeyiz. Altan’ın gitmesi ailevi neden olarak gösterildi. Bizden ayrılan sporcuya zarar vermek istemiyoruz. Ancak bazı şeyleri sizler de biliyorsunuz. Takıma bir stoper oyuncu takviye ettiğimizde artık Rizespor oturmuş bir takım olacak” dedi.
"İSMİMİZ ATMACA"

Rizespor’un atmaca ismi ile özleştiğini de kaydeden Ferah, “Artık atmaca yaşadığımız bir simge olmalı. Genç ve hırslı bir takım oluşturduk. Başarısını beklemek hakkımız. Galatasaray karşısında aldığımız mağlubiyet büyütülecek bir olay değil. İlk golü biz atsaydık skor farklı olabilirdi. Ancak istemediğimiz bir sonuç aldık. Henüz ligin başındayız ve kesinlikle düzelecek, bu ligde de ses getireceğiz. Sportif olaylarda tüm yetki hocamızındır” şeklinde konuştu. (Mustafa BAYRAK)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum