1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan destek ziyaretleri
Rizespor'dan destek ziyaretleri

Rizespor'dan destek ziyaretleri

Çaykur Rizespor kulübü başkanı Kadir Çakır yarın yapılacak Gençlerbirliği maçı öncesinde çeşitli destek ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

Gençlerbirliği maçı öncesi Rize’deki kurum, kuruluş ve esnafları ziyaret eden Rizespor Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Çakır ile yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti teşkilatında il Başkanı Yılmaz Katmer ve Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu ile de bir süre sohbet etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, “2007–2008 futbol sezonunun tüm Türkiye’ye ve Rizespor’umuza hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini diliyorum. Parti teşkilatımız olarak başta Sayın Başbakanımız öncülüğünde biz ve milletvekillerimizle birlikte Rize teşkilatı olarak Rizespor’umuzun yanındayız. Tüm halkımızı ve AK Parti teşkilatını da pazar günü yapacağımız Gençlerbirliği maçında futbolcularımıza destek olmak için stada bekliyoruz. Başkanımızın ve Rizespor’umuzun her zaman arkasında olacağımızı basın aracılığıyla tüm teşkilatıma ve halkımıza bildiriyorum. Rizespor bizim medarı iftiharımızdır”. Dedi

Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu da yeni seçilen Rizespor Yönetimine başarılar dileyerek, “Futbol, tüm dünyanın ilgisini çeken bir spor dalı. Biz de Türkiye ve Rize’miz için sporun insanlar arasındaki kaynaşmayı sağlaması açısından konuyu önemsiyoruz. Biz Rizespor’un yeni tesislerinin yapılanması ve çalışmasıyla ileriye dönük önemli mesafeler kat edileceği inancındayız. Rizespor dediğimiz zaman önemli olan futbol olmakla beraber diğer spor dallarının da önemsenmesi gençlerin spora çekilmesi, kahve köşelerinden kurtarılması açısından yeni tesislerin önemli katkı sağlayacağı kanısındayım. Desteklerimiz Rizespor için” dedi.

Rizespor Kulüp Başkanı A. Kadir ÇAKIR da desteğin devamını dileyerek, “Verilen dostluk mesajları çok önemlidir. Başbakanımızın futbola verdiği önemden dolayı da biz, gerçekleştirecek olduğumuz yapılanmamızda yeni branşlar açacak ve gençlerimizi bu spor dallarına yönlendireceğiz. Bu anlamda 12. adamı olan futbolseverleri maçlarımıza bekliyoruz”. Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız