1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan dış transferde üst üste imzalar!
Rizespor'dan dış transferde üst üste imzalar!

Rizespor'dan dış transferde üst üste imzalar!

Rizespor dış transferde üst üste 5 imza birden attırdı.

A+A-

Transfer çalışmalarını sürdüren Rizespor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Yasin Pehlivan, geçtiğimiz sezonu Gençlerbirliği'nde geçiren Nadir Çiftçi, Fatih Karagümrük forması giyen Engin Bekdemir, Altınordu forması güyen Kemal Rüzgar ve Polonyalı futbolcu Konrad Michalak'ı kadrosuna kattı.

yasinpehlivan.jpg

Avusturya Milli Takımı'nın formasını da giyen ve daha önce Red Bull Salzburg ve Spartak Trnava'da şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki Yasin Pehlivan, önümüzdeki sezon Rizespor'da 6 numaralı formayı giyecek. 

nadirciftci.jpg

Gençlerbirliği'nden transfer edilen Nadir ile ise 2 yıllık sözleşme imzalandı. Nadir’in Rizespor’da 7 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Yine Fatih Karagümrük forması giyen Engin Bekdemir ile iki, Altınordu forması güyen Kemal Rüzgar ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.

konrad-michalak.jpg

22 yaşındaki Polonyalı futbolcu Konrad Michalak ile 1 de yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varılırken satın alma opsiyonuyla birlikte 1 sezonluk kiralık anlaşmaya varıldı. Yeşil-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Rusya Premier Lig Kulübü Akhmat Grozny’den transfer ettiğimiz Konrad Michalak geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giymişti. Michalak’ın kulübümüze hayırlı olmasını diliyor kendisine hoş geldin diyoruz.”
Karadeniz ekibinin açıkladığı transferler için önümüzdeki günlerde imza töreni düzenleneceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum