1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan iki takviye
Rizespor'dan iki takviye

Rizespor'dan iki takviye

Rizespor, Medipol Başakşehir'den Okechukwu Godson Azubuike ve MKE Ankaragücü'nden Sinan Osmanoğlu'nu renklerine bağladı.

A+A-

Yeşil maivli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz Azubuike transferi için Medipol Başakşehir ile prensip anlaşmasına varmıştır. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu takımımızın hazırlık kampına katılmış olup, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte resmi işlemler tamamlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

Aazubuike, daha önce de yarım dönem Rize temsilcisinde görev yapmıştı.

Rizespor, diğer bir transferde de MKE Ankaragücü'nden Sinan Osmanoğlu'nu renklerine bağladı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Sinan Osmanoğlu'nun Çaykur Rizespor'a transferi için MKE Ankaragücü ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Deneyimli defans oyuncusu, takımımızın Antalya'daki devre arası hazırlık kampına katılmış olup, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte resmi işlemler tamamlanacaktır. Sinan'a, 'Hoş geldin.' diyor, yeni başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum