1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan transfer harekatı
Rizespor'dan transfer harekatı

Rizespor'dan transfer harekatı

Rizespor, Adil Demirbağ ve Muhammet Taha Şahin'i transfer etti

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, TÜMOSAN Konyaspor'dan Adil Demirbağ ve Manisa FK'den Muhammet Taha Şahin'i kadrosuna kattı.
Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 25 yaşındaki defans oyuncusu Adil Demirbağ ve 22 yaşındaki defans oyuncusu Muhammet Taha Şahin ile anlaşmaya vardıkları belirtildi.
Açıklamada, futbolcuların sağlık kontrollerinin ardından kendilerini yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacakları kaydedildi.

HABER GÜNCELLEME (27.07.2023 SAAT: 15:30)

Rizespor kulübünden yapılan yazılı açıklamada, "Konyaspor Kulübü ile profesyonel futbolcu Adil Demirbağ’ın transferi konusunda vardığımız anlaşma sonrası futbolcu ile görüşmelere başlayıp mutabakata vardık. Futbolcu Ankara’ya gelerek sağlık kontrolünü tamamlamasının ardından imza aşamasına geldiğimiz noktada Kulübümüzün dışında gelişen sorunlar nedeniyle futbolcunun transferi iptal olmuştur. Çaykur Rizespor Kulübü olarak camiamıza kaliteli oyuncular katmayı sürdüreceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum