1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan yeni transfer
Rizespor'dan yeni transfer

Rizespor'dan yeni transfer

Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Saffet Susiç'in isteği üzerine Sakaryaspor'dan transfer edilen defans oyuncusu Suat Usta ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Çaykur Rizespor, Sakaryasporlu defans oyuncusu Suat Usta ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki imza törenine Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu adına Asbaşkan Orhan İstif katıldı. İstif, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Saffet hocamızın isteği üzerine bu transferi gerçekleştirdik. Kürşat'ın ardından Suat'ı da alarak defansımızdaki açığı kapatacağız. Suat'ın başarılı olacağına inanıyoruz" derken, Suat Usta ise yaptığı açıklamada Çaykur Rizespor'da forma giyecek olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Öte yandan, Çaykur Rizespor Asbaşkanı Orhan İstif, istifa ederek görevinden ayrılan eski teknik direktörleri Samet Aybaba'ya dava açtıklarını belirterek, "Yönetim kurulu olarak tüm vecibelerimizi yerine getirdik. Ödemelerimizi yaptık. Ödemelerimizi yaptıktan sonra ikinci hafta bizi bırakıp gitti. Samet Hoca gibi 35 yıldır Türk futbolunun içinde olan bir kişinin bize bunu yapması son derece yanlış bir harekettir. Kendisini dava ettik" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum