1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizesporlu Amilton, takımıyla yeniden Süper Lig'de oynamak istiyor
Rizesporlu Amilton, takımıyla yeniden Süper Lig'de oynamak istiyor

Rizesporlu Amilton, takımıyla yeniden Süper Lig'de oynamak istiyor

1. Lig'de 2 Nisan Pazar günü Beyçimento Bandırmaspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Amilton, Süper Lig hedefine ulaşmak için çok çalıştıklarını söyledi.

A+A-

RİZE (AA) - Brezilyalı oyuncu, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin geride kalan maçlarının çok daha zor olacağını belirtti.

aa-20230331-30729422-30729417-aykur-rizesporlu-amilton-takimiyla-yeniden-super-ligde-oynamak-istiyor.jpg

Süper Lig hedefi için yarışan çok sayıda takım olduğuna işaret eden Amilton, "Bundan sonra her maç bir final. Her maça ayrı şekilde bakmak zorundayız. Kalan maçları galibiyetlerle bitirirsek; şehrin, taraftarların istediği şampiyonluğa ve hepimizin hak ettiği Süper Lig'e kavuşacağız. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. Bandırmaspor karşılaşması bu maçların ilki ve çok önemli. Bandırmaspor maçını galibiyetle bitirmek için çok çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

caykur-rizespor-yeniden-super-ligde-oynamak-istiyor.jpg

Amilton, takımın Süper Lig hedefi doğrultusunda kenetlendiğinin altını çizerek, şu değerlendirmede bulundu: "Kendine güvenen ve inanan bir ekibiz. Takım arkadaşlarımda da o güveni hissedebiliyorum. Hocamızın bize bu anlamda çok büyük yardımı oluyor. Hedefi olan takımlarda futbolcular üzerlerinde baskı hissedebilirler. Hocamız çok iyi yönetiyor. Biz üzerimizde baskı hissetmiyoruz. Hocamız maç maç bize yapmamız gerekenleri söylüyor. Baskıyı hissetmememiz için kurduğu cümleler var. Özellikle 11'ler hafta içi maçlarda değişebiliyor. Bu da zihinsel ve fiziksel olarak futbolcular üzerindeki baskıyı alıyor."

rizespor-yeniden-super-ligde-oynamak-istiyor.jpg

Çaykur Rizespor'u tercih ettiği için mutlu olduğunu dile getiren 33 yaşındaki deneyimli oyuncu, "Süper Lig'i hak eden bir kulüpteyim. Bu lig biraz farklı oynanıyor. Oyuncuların durumu farklı ama kulüp olarak mutlu olduğum, Süper Lig'i hak eden bir şehirdeyim. Geride kalan 5 maçta elimden gelen katkıyı verdiğimi düşünüyorum ama daha iyi katkı verebileceğimi de düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda, bundan önceki maçlardan çok daha iyi performans sergileyeceğim. Beklediğimiz hedefte benim de katkım olacak." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız