1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizesporlu oyuncular ümit verdiler
Rizesporlu oyuncular ümit verdiler

Rizesporlu oyuncular ümit verdiler

Kaptan Okan, Serdar, Murat Ocak, Riberio ve Şadi, Rizespor'un kötü günleri geride bıraktığını ve çıkışı yakalayacağını söylediler.

A+A-

Ç.Rizesporlu futbolcular tek yürek oldu. İkinci yarının ilk 5 maçını kaybettikten sonra geçen taraftarın büyük tepkisini çeken futbolcular geçen hafta deplasmanda Malatyaspor'u mağlup ederek kötü gidişe nokta koydular.

Yeni bir sayfa açan yeşil-mavililer bundan sonra alacakları başarılı sonuçlarla kendilerini affettirip hedefe ulaşacaklarını söylediler.

Kaptan Okan, “Alınan sonuçlardan biz sorumluyuz. Ancak yine de bu kadroyla başarıyı yakalayacağız. Aşırı baskı olumsuz sonuçlar doğurmuştu ama Malatya galibiyetiyle çıkışa geçtik ve şimdi lige ağırlığımızı koyacağız” dedi.

Ligde bulundukları konumun ve ikinci yarının ilk 5 maçında aldıkları sonucun kendileri için dramatik olduğunu kaydeden Serdar ise, “Kendimize olan güvenimizi kaybettiğimiz için sıkıntılar yaşadık. O dönemde sahada en kolay yapacağımız işleri bile zorlanarak yaptık. Ancak bunları tüm takım olarak aştık.” diye konuştu.

Raşit hocanın gelmesi ile birlikte bir yıkımdan kurtulduklarını belirten Murat Ocak, “Güvenimizi tekrar kazandık. Malatya galibiyeti yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Şimdi sakın bir şekilde yolumuza devam edip hedefe ulaşacağız. Bundan en ufak bir kuşkum yok” şeklinde görüş belirtti.

Ligin ikinci yarısında henüz gol atamayan ve son haftalardaki formsuz görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Riberio ise yaptığı açıklamada, “Gol atamamak beni çok üzüyor. Bundan dolayı strese de girmek istemiyorum. İkinci yarıda uzun süre kazanamadıktan sonra Malatya galibiyetiyle kötü gidişe son verdik. Zaten benim gol atmamdan çok takımın kazanması önemli” dedi.

Cezası nedeniyle Malatya maçında forma giyemeyen Şadi de göreve hazır olduğunu belirterek, “Beklentilere cevap verememenin ezikliğiyle bocaladık. Ama geçmiş değil gelecek önemli. Taraftarımızın desteğiyle Karabükspor'u yenip çıkışımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız