1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'u Yunanlı Dimitrios savunacak
Rizespor'u Yunanlı Dimitrios savunacak

Rizespor'u Yunanlı Dimitrios savunacak

Karadeniz ekibi, Yunanistan'da forma giyen savunma oyuncusu Dimitrios Chatziisaias'ı renklerine bağladı

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, defans futbolcusu Dimitrios Chatziisaias'ı transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, Karadeniz temsilcisinin, Yunanistan Süper Lig takımlarından PAOK ile anlaşarak 26 yaşındaki defans oyuncusu Dimitrios Chatziisaias'ı 3 yıllığına yeşil-mavi renklere bağladığı belirtildi. 

Açıklamada, "Yeni transferimiz A milli futbolcu Dimitrios Chatziisaias'a kulübümüze 'hoş geldin' diyerek başarılar diliyoruz. Chatziisaias için önümüzdeki günlerde Rize'de imza töreni düzenlenecek." ifadelerine yer verildi.

Nill De Pauw ile 2 yıllık sözleşme

Rizespor, Belçika 1. Lig ekiplerinden SV Zulte Waregem'de forma giyen Nill De Pauw ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

nill-de-pauw.jpg

29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Çaykur Didi Stadı'nın toplantı odasında imza töreni düzenlendi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er, burada yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Belçika 1. Ligi'nde kadrolarına önemli bir takviye yaptıklarını aktaran Er, "Nill De Pauw ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladık. Bundan önce İsmael Diomande ile imza töreni yapmıştık. İnanıyorum ki transferlerimizin takımımıza katkıları olacaktır. Hayırlı olsun." dedi.

 Belçikalı futbolcu Nill De Pauw ise bir hafta boyunca sportif direktör Yılmaz Bal ile görüşmeye devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Tüm çabalar sonunda transferim gerçekleşti. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Artık Çaykur Rizespor'un futbolcusuyum. Eşim de Rize'yi beğendi. Burayı da gezdik. Doğası ve yemekleri çok güzel. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Rizeli olduğunu daha önce duymuştum. Bir fırsat olursa görüşmek için, memnun olurum. Çok politik bir insan değilim. Politika ile ilgilenmiyorum fakat Erdoğan'ın yaptığı işleri ve insanların ondan memnun olduğunu duydum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum