1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'un kampı başladı
Rizespor'un kampı başladı

Rizespor'un kampı başladı

Çaykur Rizespor, cumartesi günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı karşılaşma için Nevşehir'in Avanos ilçesinde kampa girdi.

A+A-

Çaykur Rizespor, buradaki ilk antrenmanını kamp yaptığı Avanos Avrasya Otel'in sahasında gerçekleştirdi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren taktik ağırlıklı antrenmana sakatlıkları devam eden Altan ve Emrah katılmazken, tedavileri süren her iki futbolcunun durumunun maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor ile çok kritik ve önemli bir maç oynayacaklarını, kazanmaktan başka bir seçeneği düşünmediklerini söyleyerek, "Kayseri Erciyesspor deplasmanından mutlaka 3 puan almalıyız. Maçı kazanmak için her şeyi yapacağız" dedi.

Altan ve Emrah'ın maça yetişmemeleri durumunda bu futbolcuların yerine sahaya çıkacak oyuncularının da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandığını ifade eden Çalımbay, "Burada çalışmalar çok iyi gidiyor, bütün hedefimiz Kayseri Erciyesspor maçını kazanmak. Maç öncesinde iki eksiğimiz var, fakat onların da maç saatine yetişeceğini umut ediyorum. Oynamadıkları takdirde yerlerine oynayan arkadaşlarımız da verdiğimiz görevi en iyi şekilde yapacaklardır. Çünkü bu maç hem Çaykur Rizespor camiası hem de bizler için çok kritik ve önemli bir maç. Maçın zor olacağını biliyoruz. Kayseri Erciyesspor ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladı. Bu maç dolayısıyla onlar için de önemli bizim için de. Ancak bizim kazanmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Mutlaka kazanmak istiyoruz, onun için de her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Yeşil-beyazlı Karadeniz temsilcisi, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını yarına kadar Avanos'ta sürdürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum