1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'un Kosovalısı galibiyete inanıyor
Rizespor'un Kosovalısı galibiyete inanıyor

Rizespor'un Kosovalısı galibiyete inanıyor

Süper Lig'in 4. haftasında Karagümrük ile karşılaşacak Rizespor'un Kosovalı orta saha oyuncusu Altin Zeqiri, 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi.

A+A-

RİZE (AA) -  Altin Zeqiri, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü nedeniyle Türkçe olarak, "Zafer Bayramı'nız kutlu olsun." dedi.

aa-20230830-32031814-32031811-caykur-rizesporlu-zeqiri-fatih-karagumruk-macini-degerlendirdi02.jpg

Ligin ilk üç haftasında alınan sonuçlara dikkati çeken Kosovalı oyuncu, Fatih Karagümrük maçına hazırlandıklarını ifade ederek, "Çok zor bir maç olacak. Bu ligde kolay maç yok. Maça kazanmak için çıkacağız. Umarım 3 puanı alan taraf oluruz." diye konuştu.

Zeqiri, Süper Lig'in çok kaliteli olduğuna değinerek, "Çok zor ve büyük isimlerin barındığı bir lig. Finlandiya Ligi'ne göre tempo daha yüksek. Ben de kendimi geliştirerek daha iyi kaktı sağlamak istiyorum." ifadesini kullandı.

aa-20230830-32031814-32031812-caykur-rizesporlu-zeqiri-fatih-karagumruk-macini-degerlendirdi01.jpg

Maçlarda şanssız anları olduğunun altını çizen Altin Zeqiri, "Çok zor ve güzel pozisyonlara girdim ama değerlendiremedim. Son iki maçta, iki topum direkten döndü. İnşallah bir sonraki maçta gol olur." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız