1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'un üzüntüsü büyük
Rizespor'un üzüntüsü büyük

Rizespor'un üzüntüsü büyük

Deplasmanda Galatasaray'la oynadıkları maçta 1-0 öne geçmelerine rağmen 3-1 kaybeden Rizespor'da büyük bir üzüntü yaşanıyor.

A+A-

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, Galatasaray mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve maçtan puansız ayrıldık" dedi.
Yılmaz Zehiroğlu, ligin 29. haftasında deplasmanda Galatasaray'la oynadıkları maçta 1-0 öne geçmelerine rağmen istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve 3-1 yenilerek sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Galatasaray maçına çok iyi hazırlandıklarını fakat istedikleri futbolu oynayamadıklarını anlatan Zehiroğlu, "Bizim Galatasaray'ı yenebilecek gücümüz var. Fakat istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve maçtan puansız ayrıldık. Çok üzgünüz" dedi.
Çaykur Rizespor taraftarından küme düşme korkusuna kapılmamalarını isteyen Zehiroğlu, "Ligin alt sıralarında yer almamız taraftarımızı korkutmasın. Kalan 5 haftada kendimizi toparlayarak ihtiyacımız olan puanları elde edeceğiz ve ligi güvenli bir yerde bitireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum