1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’ye 2 onkoloji doktoru atandı
Rize’ye 2 onkoloji doktoru atandı

Rize’ye 2 onkoloji doktoru atandı

Rize’ye biri geçici görevle 2 onkoloji doktoru atandı

A+A-

Sağlık Bakanlığı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (RTEÜ) Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezine bir uzman doktor ataması yapıldı.

Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe yaptığı yazılı açıklamada, “95. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Tıbbi Onkoloji Uzm. Dr. Cengiz Karaçin, Rize’ye atandı. Ayrıca Bakanlığımızca, Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Ayşegül İlhan Güçleşen de geçici görevle RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezinde görevlendirilmiştir. Geçici görevle 1 aylık bir süreçte Rize’de hizmet verecek olan Uzm. Dr. Ayşegül İlhan Güçleşen yarın (10 Kasım 2020 Salı) Rize’de göreve başlayacaktır. 95. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile ataması yapılan Tıbbi Onkoloji Uzm. Dr. Cengiz Karaçin ise önümüzdeki günlerde Rize’ye gelerek göreve başlayacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum