1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'ye 70 milyon dolarlık proje
Rize'ye 70 milyon dolarlık proje

Rize'ye 70 milyon dolarlık proje

Rize’ye yapılacak olan Spor tesisi ve modern iş merkezinin protokolü imzalandı. 70 milyon dolara malolacak proje start alıyor.

A+A-

Rize’ye yapılacak olan Spor tesisi ve modern iş merkezinin protokolü Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ticaret Odası Başkanı Ömer Ofluoğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Tahsin Sancak’ın katılımıyla yapıldı.
Cumhuriyet tarihinde Rize’de özel sektör marifetiyle yapılan en büyük yatırıma imza attıklarını belirten Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, 70 milyon dolar civarındaki bu yatırımla ilin vizyonunun değişeceğini söyledi. Projeye başından beri destek veren Başbakan Recep Tayyib Erdoğan ile Rize Kamuoyuna ve emeği geçenlere teşekkür eden Bakırcı; “Büyük çoğunluğu Rizeli iş adamlarımızdan oluşan yatırımcıların yapmış oldukları girişimin ilimizin geleceği için örnek olacağını umuyorum. Böylece özel sektör marifetiyle ilimize daha çok yatırım yapılacaktır. Gelişim için Rize’ye sıcak paranın girmesi gerekmekte. Hiçbir şey istemeyiz mantığıyla gelişemeyiz” dedi.
Yapılacak yatırımla ilgili Rize Ticaret Odası Başkanı Ömer Ofluoğlu; “Projenin hayata geçmesi için başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan olmak üzere bütün Rize olarak el ele verdik. Ve şimdi bu projeyi hayata geçiriyoruz. Rizeliler olarak bizler el ele verdiğimizde her işin üstesinden gelebiliriz” dedi.
Ticaret Borsası Başkanı Tahsin Sancak ise; “Rize kamuoyu yıllarca dışarıdaki iş adamlarımızdan yatırım yapmalarını bekledi. Bu yatırım bugünlere kısmet oldu. Gelişmeye elverişli ilimizde yapılacak spor kompleksi ve modern alışveriş merkezi, ilimizin sosyoekonomik portföyünü yükseltecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum