1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'ye 75 yeni doktor atandı
Rize'ye 75 yeni doktor atandı

Rize'ye 75 yeni doktor atandı

Sağlık Bakanlığı 88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Rize’ye 75 yeni doktor atandı. Uzun bir aradan sonra Rize’ye ilk kez kentte olmayan Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi atandı.

A+A-

Sağlık Bakanlığı 88.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Rize ve ilçelerindeki hastanelerde görevlendirilmek üzere 8’i uzman tabip, 67’si pratisyen tabip olmak üzere 75 yeni doktor atandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne uzun bir aradan sonra kentte olmayan Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi atanırken, aynı hastaneye ayrıca 1 yoğun bakım uzman tabibi ve 15 pratisyen tabip atandı.

Kaçkar Devlet Hastanesine 1’er çocuk sağlığı ve hastalıkları uzman tabibi ve fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzman tabibi ile 15 pratisyen tabip, Rize Devlet Hastanesine göz hastalıkları uzman tabibi ve 11 pratisyen tabip atandı.

Diğer yapılan atamalar ise şöyle: Rize Halk Sağlığı Laboratuvarına 1 biyokimya uzmanı uzman tabip, Güneysu Tenzile Erdoğan İlçe Devlet Hastanesine 1 iç hastalıkları uzman tabibi ve 1 pratisyen tabip, İyidere Mukaddes Kalkavan İlçe Devlet Hastanesine 1 aile hekimliği uzman tabibi ve 3 pratisyen tabip, Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesine 8 pratisyen tabip, Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezine 7 pratisyen tabip, Rize İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezine 2 pratisyen tabip, Ardeşen İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çamlıhemşin İlçe Devlet Hastanesi, Çayeli İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kalkandere Şaban Cengiz İlçe Devlet Hastanesi ve Rize Merkez Toplum Sağlığı Merkezine 1’er pratisyen tabip.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum