1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'ye Amorosso'u getirecek!
Rize'ye Amorosso'u getirecek!

Rize'ye Amorosso'u getirecek!

Rizespor Başkanlığı'na aday olan Tezcan Altay, seçilirse Brezilyalı ünlü futbolcu Amorosso ile Patricio'yu Rize'ye getireceğini söyledi.

A+A-

Çaykur Rizespor başkanlığına adaylığını açıklayan işadamı Tezcan Altay, Çaykur Rizespor'u 5. büyük yapmak için kulüp başkanlığına aday olduğunu belirterek, başkanlığa seçilmesi durumunda daha önce anlaşmaya vardıkları Brezilyalı ünlü futbolcu Amorosso ile teknik direktör Edmaldo de Melo Patricio'yu Rize'ye getireceğini söyledi.
Çaykur Rizespor'un 12 Ocak tarihinde yapılacak kongresi için başkanlığa adaylığını açıklayan işadamı Tezcan Altay, Zoe Boutique Otel'de bir basın toplantısı düzenledi. Çaykur Rizespor'u 5. büyük yapmak için göreve talip olduğunu belirten Tezcan Altay, "5 Ocak'ta yapılması gereken genel kurul benim önümü kesmek için ertelendi. Ben Rizespor taraftarının hayal edemeyeceği futbolcuları Rize'ye getirecektim.
Yurtdışında 1.5 aydır transfer çalışması yapıyoruz. Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Amorosso ve teknik direktör Edmaldo de Melo Patricio ile anlaşmıştık. Başkan seçilirsem söz veriyorum Edmaldo hocayı ve Amorosso'yu Rize'ye getireceğim. Çaykur Rizespor'da Edmaldo hocanın yardımcılığını da Hasan Vezir yapacak. Genel Menajer olarak da Erdem Akşimşek görev yapacak. Çaykur Rizespor'u 5. büyük yapmak için göreve talibiz. Çaykur Rizespor, neden UEFA veya Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesin ? Biz Çaykur Rizespor'a yıldız futbolcular getirmek, 4 büyük takıma kök söktürecek bir takım oluşturmak için geliyoruz" dedi.
Kendisi hakkında basında birtakım haberlerin yer aldığını söyleyen Tezcan Altay, "Benim hakkımda basında yazılar yazıldı. Geçmişte bazı olaylar yaşandı, ama bunlar beraatle sonuçlandı. Benim suçlu olduğumu ispat etsinler, sokağa çıkmam, ama edemezlerse Rize'ye gelmesinler" ifadelerini kullandı.
"12 Ocak'ta namusumla, şerefimle, haysiyetimle ve onurumla başkanlığa adayım ve başkan olacağım" diyen Tezcan Altay, "Üyelerin büyük bir çoğunluğu beni arayarak, beni desteklediklerini söylediler. Kongreye çıkalım, kimin projeleri daha iyiyse üyeler de onu seçer. Kongre üyeleri kim doğru söylüyorsa onun yanında olacaktır. Kadir Çakır, 12 Ocak'ta karşıma çık, çıkamıyorsan adaylığını koyma. Bu görev parayla değil, sevdayla oluyor" diye konuştu.
Çaykur Rizespor yönetiminin transfer politikasını da eleştiren Tezcan Altay, "Amorosso, Rize'ye gelirse maçlara gelen seyirci sayısı iki kat artar. Ara transferde Brezilya'dan futbolcu almışlar, kimse tanımıyor. Mevcut yönetim, ya tutarsa mantığıyla hareket ediyorlar. Biz Çaykur Rizespor'u UEFA'ya, şampiyonluğa nasıl götürebiliriz, onu tartışıyoruz. Biz satmak için futbolcu transfer etmeyeceğiz, biz Çaykur Rizespor'u başarıya taşıyacak futbolcu transfer edeceğiz" dedi.
Tezcan Altay'ın yönetim kurulu listesinde yer alan Çağatay Canlı da, "Biz Rize halkına taahhütte bulunduk. Transfer görüşmeleri yaptık. Eğer yönetime seçilersek Rizespor taraftarları havalimanında Amorosso ve antrenör Edmaldo'yu karşılayacak. Biz sözlerimizin arkasındayız. Maddi gücümüzü soruyorlar. Gerekirse ve bize ne lazımsa onu ortaya koyarız. Kazanırız kaybederiz, önemli değil, önemli olan Rize'nin kazanması. Kim iyiyse üyeler karar versin, hodri meydan" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum