1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'ye de Yeşil Mavi yakışırdı...
Rize'ye de Yeşil Mavi yakışırdı...

Rize'ye de Yeşil Mavi yakışırdı...

Rize’de yapımı tamamlanan Sahil Camii önündeki üst geçit, Belediye tarafından yeşil mavi ışıklarla donatıldı. Üst geçit, gece ayrı bir güzelliğe bürünüyor.

A+A-

Rize şehir geçişinde tamamlanan üst geçitlere belediye tarafından yapılan son şekilleri veriliyor. Sahil Camii yanında yapımı tamamlanan üst geçit yeşil mavili ışıklarla donatıldı.

DEĞİŞİK FİKRİ OLAN SÖYLESİN
Belediye Başkanı Halil Bakırcı, “Deneme amaçlı bu üst geçidi ışıklandırdık. Henüz tam olarak ışıklandırması bitmedi, üzerinde çalışmalar devam ediyor. Biz bu üst geçidi Rizespor'un yeşil mavi renkleriyle ışıklandırdık. Rize kamuoyuna üst geçitlerin ışıklandırılması konusunu da böylelikle tartışmaya açtık. Bu konuda değişik görüşleri dinleyeceğiz. Ardından tüm üst geçitleri ortak bir şekilde ışıklandıracağız. Görüşleri olanlar bize bildirsin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum