1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'ye dönen 438 umrecinin tahlilleri negatif çıktı
Rize'ye dönen 438 umrecinin tahlilleri negatif çıktı

Rize'ye dönen 438 umrecinin tahlilleri negatif çıktı

Rize Valiliği, umre ziyaretinin ardından şehre dönen 438 kişinin kontrol altında tutulduğunu ve koronavirüsle ilgili yapılan test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı.

A+A-

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada, umre ziyaretinin ardından Rize'ye dönen 438 kişinin sürekli kontrol altında tutulduğu ve koronavirüsle ilgili yapılan test sonuçlarının 'negatif' çıktığı ifade edildi.

Bu kişilerin evlerinde sürekli kontrol altında tutulduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:  "Tüm illerimizde olduğu gibi geçen hafta itibariyle umre ziyaretinden dönen bütün vatandaşlarımız hava limanlarında gerekli tıbbi kontrol yapılarak Rize'ye intikallerine izin verilmiştir. Bahsi geçen kişiler İl Sağlık Müdürlüğümüzce evlerinde sürekli kontrol altında tutulmuştur. Umreden dönen kişilerden belirli aralıklarla numuneler alınmış ve yapılan testlerin tamamı 'negatif' çıkmıştır. Umrecilere karantina kararı alındıktan sonra her yerde yapılan uygulamalar ilimizde de yapılmaktadır"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum