1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'ye hayırsever yardımı
Rize'ye hayırsever yardımı

Rize'ye hayırsever yardımı

Hayırsever işadamı Talip Kahraman, memleketi Rize'de dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 1 milyon YTL değerinde eğitim malzemesi gönderdi.

A+A-

Mustafa BAYRAK
Ankara’da vergi rekortmeni olan Rizeli işadamı Talip Kahraman, memleketine bir Tır dolusu bilgisayar ve çeşitli elektronik cihazlar bağışladı.
Rize-Ovit yolu ile de ismi gündeme gelen ve 12 Kilometrelik Ovit Tünelinin yüzde 51’ini yapmaya hazır olduğunu deklare eden işadamı Talip Kahraman, Rize’de okulların ihtiyacı olan 142 bilgisayar 88 fotokopi makinesi 38 Baskı makinesi ve 102 de Projeksiyon cihazı gönderdi.

Bir TIR dolusu eğitim malzemesinden oluşan ve bugün Rize'ye ulaştırılan yardım, Rize Valisi Kasım Esen ve İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik tarafından teslim alındı. Vali Esen, işadamı Talip Kahraman’ın Rize’ye çok büyük yardımları olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti. İşadamı Kahraman’ı, Dünya Rizeliler Günü kutlamalarına davet ettiklerini ama katılamadığını kaydeden Vali Esen, “Kendisi sonradan bizimle irtibat kurup Rize'deki okulların eksikleriyle ilgili bilgi istedi. Milli Eğitim İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan bir liste kendisine gönderildi. Değerli işadamımız da ildeki okullarda dağıtılmak üzere eğitim yardımını gönderdi. Ayrıca, ilimizde 650 bin YTL değerinde dikim ve cam işleme atölyesi kuracak. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Vali Kasım Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik ve İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, daha sonra malzemelerin TIR’dan indirilmesine yardım etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum