1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'yi yasa boğan kaza: 3 ölü
Rize'yi yasa boğan kaza: 3 ölü

Rize'yi yasa boğan kaza: 3 ölü

Rize Devlet Hastanesi'nde görevli Opr. Dr. Hakan Türkmenoğlu ve beraberindekiler Samsun'da geçirdikleri feci kazada hayatını kaybetti.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Rize'den Samsun'a gelen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 VL 9631 plakalı otomobil, Samsun-Ordu karayolu 6. kilometresi Kirazlık mevkisinde saat 10.30 sıralarında kaza yaptı.

Bir yarış motosikletinin yol açtığı ileri sürülen kazada kontrolden çıkan otomobil, refüj ortasındaki beton aydınlatma direğini parçalayıp yandan yattı. Hurdaya dönen otomobilin içinde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası yapılan araştırma sonucunda ölenlerin kimlikleri belirlendi. Kazada hayatını kaybedenlerin Rize Devlet Hastanesi'nde görevli Opr. Dr. Hakan Türkmenoğlu, müteahhit ve aynı zamanda otomobilin sahibi Muhammet Kandemir (38) ile Beytullah Kopuz olduğu öğrenildi.

Kazazedelerin Rize'den Samsun'a geldikleri ve Tekkeköy ilçesi civarında Samsun'daki arkadaşlarıyla telefonla görüştükleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum