1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RTE Üniversitesi Güneysu Konakları açılışa hazır
RTE Üniversitesi Güneysu Konakları açılışa hazır

RTE Üniversitesi Güneysu Konakları açılışa hazır

Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile RTEÜ Geliştirme Vakfı Başkanı Nusret Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ziyaretinde açılışını gerçekleştireceği RTE Üniversitesi Güneysu Konaklarında incelemelerde bulundu.

A+A-

2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde yapımına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konaklarının inşaatı tamamlandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi akademik ve idari personeli için lojman olarak kullanılmak üzere inşa edilen konutlar mükemmel görünümü ile dikkat çekiyor.

gnys2.jpg

Tamamlanan projenin açılışını önümüzdeki günlerde Rize'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapması beklenirken Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Mütevelli heyeti Başkanı Nusret Bayraktar, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

gnys1.jpg
 
Açılış öncesi son durumu yerinde gören ve çalışmalarla ilgili bilgiler alan Avcı ile Bayraktar, Rize’nin gelişip büyümesindeki en büyük katma değerlerden birisinin de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olduğunu ifade ederek, bu başarıda akademik ve idari personelin katkısının yadsınamayacağına vurgu yaptı.

gnys3.jpg
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’ye her geldiğinde sürekli denetlediği ve üniversite personeli için lojman olarak kullanılacak Güneysu Konaklarının yerel mimariye uyumlu olmasına dikkat edildi.

gnys7.jpg

Projede yürüyüş yolları, sosyal alanlar, oyun parkları ve rekreasyon alanları yer alıyor.

gnys6.jpg
 

gnys4.jpg

gnys8-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum