1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RTEÜ öğrencilerinin doğada kitap okuma keyfi
RTEÜ öğrencilerinin doğada kitap okuma keyfi

RTEÜ öğrencilerinin doğada kitap okuma keyfi

Öğrenciler hem doğanın, hem de kendilerini rahatsız eden herhangi bir ses ve obje olmadan sessiz bir ortamda kitap okumanın tadını çıkardı.

A+A-

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Doğa ve Kitap" adlı proje Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Serdar Dizman koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. 

rteu4-005.jpg

İkizdere Rüzgarlı köyü kamp alanında ikincisi gerçekleştirilen etkinliğe, RTEÜ Dağcılık Topluluğu üyeleri ve farklı bölümlerde öğrenim gören 14 öğrenci katıldı.

rteu1-013.jpg

Yapılan kampta, öğrenciler hem doğanın hem de kendilerini rahatsız eden herhangi bir ses ve obje olmadan sessiz bir ortamda kitap okumanın tadını çıkardı.

rteu2-010.jpg

Gerçekleştirilen etkinlikte, doğa yürüyüşleri de yapılarak katılımcıların bedensel ve zihinsel olarak rahatlaması sağlandı. Etkinliğe katılan öğrenciler, kampın çok faydalı ve verimli geçtiğini söyleyerek kendilerine böyle bir imkan sağlayan başta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ettiler. 

rteu3-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum