1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RTSO ortak akıl ve ortak vizyon ile iş yapacak
RTSO ortak akıl ve ortak vizyon ile iş yapacak

RTSO ortak akıl ve ortak vizyon ile iş yapacak

RTSO Meclis üyesi İlyas Ataç, ortak akıl ve ortak vizyon çerçevesinde hareket ederek Rize'ye katkı sağlayacaklarını söyledi

A+A-

Alihan TELATAR
Rize Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi İlyas Ataç, “Meclis olarak el ele verip odamıza ve şehrimize en iyi hizmet vermek için birlikte çalışma zamanıdır" dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren İlyas Ataç, "Biz komitelerimizden seçilerek odamıza ve şehrimize hizmet etme görevini üstlendik. Oda seçimlerinde bir yarış yaşandı ama bu geride kaldı. Seçimler sonucunda sandıklara yansıyan irade, seçilenler şehrimize ve odamıza hizmet etmek için yüklendikleri sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirecektir. Rize Ticaret ve Sanayi Odası için el ele verip birlikte çalışıyoruz. Meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu ve diğer tüm kurullarımızın örnek bir uyum ve koordinasyon içerisinde çalışacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Görev alan herkes meclisin bir parçasıdır. Ortak hedeflerimiz için birlikte çalışmaktan büyük bir keyif duyarız" diye konuştu.

Rize için yapacak çok işin olduğunun da altını çizen RTSO Meclis üyesi İlyas Ataç, “Bu yüzden çok yorulacağız. Ama Rize'nin gelişip büyümesi için hedeflere adım adım ulaştığımızda hepimiz büyük bir keyif ve gurur yaşayacağız. Bu hedeflere ulaşmak için sadece Ticaret Odasının yönetim, meclis, çalışan ve kurulları ile değil tüm Rize ile etkin bir koordinasyon ortamı oluşturmalıyız. Bu konuda herkes ten duyarlılık pozitif yaklaşım bekliyoruz. Odamızı yetki ve sorumlulukları çerçevesinde ama mutlaka el ele birlikte yöneteceğiz. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde bereket, ayrılığın olduğu yerde azap vardır. RTSO olarak hazırlayacağımız projelerle ülkemize ve şehrimize katkı sağlayacak her hizmetin yanında olacağımızın bilinmesini isterim" dedi.

Ortak akıl ve ortak vizyon çerçevesinde hareket edeceklerini ifade eden İlyas Ataç, "Gelişen ve büyüyen Rize ile birlikte geliştirilen hizmet anlayışında Rize’ye katkı vermek için yola çıktık. Birlik beraberlik içerisinde güzel projeler ürüteceğiz. Bunları da kısa, orta ve uzun vadede sıraya koyarak tek tek gerçekleştireceğiz. Bu yeni dönemde güzel hizmetlere ve projelere imza atmalıyız. Rize'nin her konuda daha iyi yerlere gelebilmesi için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Gücümüzü hep birlikte kullanacağız. Farklı fikirlerle ortak bir akıl içerisinde bir araya gelip Rize'ye katkı sağlamalıyız. Her Şey Rize için. Hep birlikte Rize'nin ekonomisini canlandırmalıyız. Bütün bu çalışmaları hizmet için yapıp faydalı olacağız. Ben Rize için birlik ve beraberlik içinde çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız