1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RÜ Senatosu'ndan açıklama
RÜ Senatosu'ndan açıklama

RÜ Senatosu'ndan açıklama

Rize Üniversitesi Senatosu tarafından yapılan açıklamada TSK'nın başlattığı operasyonla hainlerin faaliyetlerinin sona ereceği vurgulandı.

A+A-

Rize Üniversitesi Senatosu, ''Türk ulusunun TSK'ya güveninin, verdiği ve vereceği desteğin sonsuz olduğunu bölücü hainlerle onların içerideki ve dışarıdaki destekçilerinin bilmesi gerektiğini'' bildirdi.
Rize Üniversitesi Senatosu'ndan yapılan açıklamada, TSK'nın, ağır iklim koşullarına karşın kahramanca mücadele ederek terör örgütünde tahribatı sürdürdüğü belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Türkiye'de terörizmin tırmandırılması yönünde sinsi ve planlı bir şekilde yürütülen hain faaliyetlerin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağı, TSK'nın özverili çalışmalarıyla görülmektedir. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik çabaların bugüne kadar amacına ulaşmadığı gibi bundan sonra da ulaşamayacağı güvenlik kuvvetlerimizin ülkemizin güneydoğusunda ve Kuzey Irak'ta yürüttüğü Güneş operasyonuyla görülmektedir.
Türk ulusu olarak TSK'ya güvenimizin, verdiğimiz ve vereceğimiz desteğin sonsuz olduğunu bölücü hainler ile onların içerideki ve dışarıdaki destekçilerinin bilmesi gerekmektedir. Canlarını hiçe sayan ve şehit olan askerlerimize rahmet dileriz.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum