1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ruslar gitti suçlar bitti!
Ruslar gitti suçlar bitti!

Ruslar gitti suçlar bitti!

Fındıklı ilçesinde son günlerde artan kontroller neticesinde 25 yabancı uyruklu kadın sınırdışı edildi. Gelinen noktada, suç oranında da azalma yaşanıyor.

A+A-

Zekeriya SARIHAN- Fındıklı Kaymakamı Erkan Kılıç son zamanlarda yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edilmeleriyle yaşanan asayiş olaylarında belirgin bir azalma kaydedildiğini açıkladı. Kaymakam Kılıç yabancı uyruklu kadınların eğlence yerlerinde çıkardığı sorunlar ve bu işyerlerinde meydana gelen olaylarla ilgili gelen şikayetler nedeniyle kontrollerin sıklaştırıldığını belirterek, “Son dönemlerde ilçedeki yabancı uyruklu kadınlarda azalma olması ile birlikte çıkan olaylarda da buna paralel bir azalma meydana geldi.
 Son birkaç gün içinde 25 yabancı uyruklu kadın çeşitli suçlardan sınır dışı edildi. Çalışmamalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ilçe merkezindeki eğlence yerlerinin şehir dışına çıkarılması yönünde talepleri geliyor. Doğal olarak vatandaşlarımız şehir merkezinde rahat ve huzurlu bir şekilde gezmek istiyor. Bu konuda daha çok sorumluluk belediyeye düşüyor. Başta işyeri sahiplerinin ikna edilmesi ve belediyenin bu anlamda ciddi bir çalışma yapması gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum