1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Saat 17.00 itibariyle sessizlik hakim!
Saat 17.00 itibariyle sessizlik hakim!

Saat 17.00 itibariyle sessizlik hakim!

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Sarp Sınır Kapısı, korona virüs ile ilgili önleyici tedbirler kapsamında dün alınan kararla bugün 17.00 itibariyle giriş ve çıkışlara kapatıldı.

A+A-

Sağlık Bakanlığınca korona virüs ile ilgili önleyici tedbirler kapsamında Gürcistan sınırındaki Sarp Sınır Kapısı Yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında kapattı.

sarp3-009.jpg

Türkiye Gürcistan sınırındaki Sarp Sınır Kapısı karşılıklı olarak geçici süreyle yolcu ve araç trafiğine kapalı olacak.

sarp4-003.jpg

Sarp Mülki İdare amirliğinden alınan bilgiye göre Covid-19 salgınına karşı alınan önleyici tedbirler kapsamında Sarp Sınır Kapısındaki yolcu giriş çıkışı durduruldu.

sarp2-010.jpg

Türkiye saatiyle bugün 17.00, Gürcistan saatiyle 18.00'den itibaren yürürlüğe giren uygulama, Türk ve Gürcü vatandaşları ile üçüncü ülke vatandaşları için de geçerli olacak.

srp2.jpg

Yük taşımacılığına ise herhangi kısıtlama getirilmezken öte yandan Türkiye’den çıkış yapmak isteyen vatandaşlar saat 17.00 olmadan sınır kapısına akın ederken, gümrükte geçici yoğunluğa neden oldu.

sarp1-011.jpg

Uygulamanın yürürlüğe girdiği saatten sonra gümrüğe gelen vatandaşlar yetkililerce geri gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum