1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Sadri Şener, Fatih Tekke'yi sildi!
Sadri Şener, Fatih Tekke'yi sildi!

Sadri Şener, Fatih Tekke'yi sildi!

Ve sonunda Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke'nin transferinden vazgeçtiklerini net ifadelerle açıkladı.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke'nin transferinden vazgeçtiklerini belirterek, "Fatih Tekke'nin formasını giydiği Zenit kulübünde aldığı ücretle, kulübümüzün ekonomik dengeleri arasında yaşanan farklılık söz konusu transferi imkansız hale getirmiştir" dedi.

Sadri Şener yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Yönetim kurulumuz bir süredir kamuoyunun da yakından izlediği gibi eski kaptanımız Fatih Tekke'nin transferi konusunda çeşitli temaslarda bulunmuş ve bu doğrultudaki girişimlerini sonlandırmıştır. Bu aşamada Fatih Tekke'nin formasını giydiği Zenit kulübünde aldığı ücretle, kulübümüzün ekonomik dengeleri arasında yaşanan farklılık söz konusu transferi imkansız hale getirmiştir. Bahsedilen rakamı kulübümüzün karşılaması mümkün olmadığı gibi yapılacak farklı bir anlaşmanın da Fatih Tekke'nin yıllık kazancı anlamında ciddi bir kayba uğrayacağı sonucunu doğuracağından, gelinen noktada yönetim kurulumuz başta olmak üzere ilgili tum birimlerimizin vardığı ortak kanı, söz konusu transferden vazgeçilmesi yönünde olmuştur. Fatih Tekke altyapımızdan yetişen, kulübümüze büyük emeği geçen, ülkemizi gerek milli takımlar gerekse de kulüpler düzeyinde uluslararası platformda son derece başarıyla temsil eden, önem verdiğimiz bir değerimizdir. Elbette bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulübümüz çeşitli dönemlerde her zaman kendisindan faydalanacaktır. Bu vesileyle konuyu kamuoyunun bilgisine sunuyor, Fatih Tekke'ye bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum