1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Sadri Şener Fener'i bombaladı
Sadri Şener Fener'i bombaladı

Sadri Şener Fener'i bombaladı

Fener'in şampiyonluk umutlarını söndüren Trabzonspor'un başkanı Sadri Şener maçın ardından ilginç açıklamalarda bulundu

A+A-

Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye evinde galibiyet sevinci yaşatmayan ve adeta sarı lacivertli ekibin şampiyonluk umutlarını söndüren Trabzonspor'un başkanı Sadri Şener maçın ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Şener, bu sezon Anadolu'dan Bursaspor'un şampiyon olmasını değerlendirdi ve "Anadolu da ilk şampiyon Trabzonspor olmuştu. Şampiyonluk güzel bir hadise. Kutluyorum Bursaspor' u. Ancak onlardın bu performansının devamını diliyorum. Biz 6 kez şampiyon olmuş bir Anadolu kulübüyüz. İnşallah bu türlü güzellikler onlara da nasip olur." açıkalamalarında bulundu.

Öte yandan Şener maçtan önce Trabzonspor'un kasten Fenerbahçe'ye yenileceğini iddia edenlerin şu dakikadan itibaren ne kadar mahcup olduğunu ve kendilerine bir özür borçlu olduklarını söyleyerek sitemde bulundu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaşanan anans skandalı hakkında ise "Fenerbahçe taraftarını üzüntüye götürdü ananslar. Benim yaşımdaki insanlar için bu ölüm sebebi bile olabilir. Bu gerçekten büyük bir skandal ve amatörlük." açıklamalarında bulundu.

Şener:" Biz Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Kupası'nı aldık. En azından avunacağımız bir kupamız var. Galatasaray ve Beşiktaş bu sezonu kupasız kapattılar. Hayatta herşey çabuk unutulur. On gün sonra hayat normale döner. Bunlar normal şeyler." diyerek sözlerini sona erdirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız