1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Sadri Şener mazbatasını aldı
Sadri Şener mazbatasını aldı

Sadri Şener mazbatasını aldı

Trabzonspor'un hafta sonu yapılan 56. Olağan Genel Kurulu sonrasında başkanlığa seçilen Sadri Şener, bugün mazbatasını alarak göreve başladı.

A+A-

Genel Kurul'un Divan Başkanlığı'nı yapan Avukat Cengiz Çebi'nin elinden bugün mazbatasını ismini taşıyan Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde alan Başkan Şener, burada kısa bir açıklama yaptı. Kongre delegesinin göstermiş olduğu teveccüh ile yeniden göreve geldiklerini kaydeden Başkan Şener "Kongrede verilen mesajı çok iyi algıladık. Trabzonspor'u yeni ufuklara taşıyacağız" dedi.
Genel Kurul'da eski yönetimin ibra edilmemesi ile ilgili soru üzerine ise Başkan Şener "Bu, Genel Kurul'un vermiş olduğu bir karardır. Saygı duymak gerekiyor. Artık konu Dernekler Masası'nın konusudur. İnşallah, sonucunda bir şey çıkmaz. Arkadaşlarımız aklanarak toplumun karşısına çıkarlar" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız