1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Sadri Şener'den istifa resti
Sadri Şener'den istifa resti

Sadri Şener'den istifa resti

Açıklamaları nedeniyle disiplin kuruluna sevkedilen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugün yapacağı toplantıda görevi bırakabileceğini söyledi.

A+A-

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor'un karşı karşıya kaldığı haksızlığa tepki gösterince Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi.
Şener ise haberin medyaya verildiği saatlerde futbolcularla Eskişehirspor maçı öncesi moral toplantısı düzenledi.

BAŞKAN Sadri Şener'in PFDK'nın kararına ilk tepkisi sert oldu. Şener, “Henüz yönetimimle görüşmedim. Ben ceza kuruluna gidecek söz söylemedim. Bunların amaçları farklı. Savunma vermeyeceğim. Gerekirse istifa bile ederim. Yönetici arkadaşlarla bugün durum değerlendirmesi yapacağım” dedi.

TRABZONSPOR'UN 7 puanlık kaybına karşı kulübün hakkını arayan ve Futbol Federasyonu'nu balans ayarı yapmakla suçlayan Şener'in PFDK'ya sevkedilmesi sindirme operasyonu olarak yorumlandı. Federasyon Trabzonspor camiasını sindirmek için harekete geçerken, gözler yarına çevrildi.

FUTBOL Federasyonu'nun Trabzonspor'u taraftarı eliyle cezalandırmak için kışkırtma yöntemine gidebileceği belirtildi. Taraftarın çirkin tezahüratı ya da fiili eylemi için taraflı hakem dahil olmak üzere her türlü yöntemin denenebileceği, Trabzonspor taraftarının bu oyuna kesinlikle düşmemesi istendi...

Son haftalarda yaşanan hakem hatalarının Trabzonspor'a büyük darbe vurmasının yanında Tahkim Kurulu'nun Bursaspor'un cezalı oyuncusu Sercan Yıldırım'ın cezasını maç gecesi affetmesiyle başlayan süreçte hem Futbol Federasyonu, hem Merkez Hakem Kurulu, hem de Tahkim Kurulu'nu eleştirdiği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Başkan Sadri Şener, çok sert tepki gösterdi.

Bordo-Mavili Kulübün Başkanı Şener, 'Benim Disiplin Kurulu'na sevk edilmemin ciddiyetinin kimse farkında değil. Bu ciddi bir olay... Masaya yumruğunu biraz vurmaya kalktığında başına bu tür şeyler de gelebilir. Benim Disiplin Kurulu'na sevk edilmemle ilgili kararı asla kabul etmiyorum. Savunmamı da göndermeyeceğim. Suçlu değilim ki böyle bir şey yapayım. Ben sadece haksızlığa uğrayan kulübümün haklarını korumaya çalıştım" diye konuştu.

ŞENER: 'BIRAKIRIM BU İŞİ OLUR BİTER'
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, uzun yıllardan sonra Türk futboluna ve Trabzonspor'a hizmet etmek için görev kabul ettiğini ve bugüne kadar herkese yardımcı olmaya çalıştığını dile getirirken, "Bakın ben bir Aziz Yıldırım, Adnan Polat ya da Yıldırım Demirören değilim. Onlar bu tür kurullara verilebilir ama ben disiplin suçu işleyen bir insan muamelesi görmeyi hazmedemem. Ben yönetici arkadaşlarımla bir toplantı gerçekleştireceğim. Bu toplantıda görevimi bırakabilirim. Futbolun içindeki bu tür olayları kabullenmem ve sineye çekmem, karakterim değildir" ifadelerini kullandı. Sadri Şener, "Disiplin Kurulu'na tedbirli olarak verildim. Yani şu anda hiçbir imza yetkim bulunmuyor. Belki Eskişehirspor maçını da başkan koltuğundan izleme hakkım yok. Belki de Cumartesi günü yapılacak Mali Genel Kurul'da konuşma hakkım bile bulunmuyor. Bunlar beni üzüyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum