1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Sadri Şener'den oyunculara moral
Sadri Şener'den oyunculara moral

Sadri Şener'den oyunculara moral

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek, Fenerbahçe maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ikinci yarının 10. haftasında sonra şampiyonluk mücadelesi verecek takımların şekilleneceğini belirterek, Bordo-mavili takımın tek tek incelendiğinde '10 numara' bir takım olduğunu söyledi. Şener, İstanbul'a Fenerbahçe'yi yenmek için gideceklerini belirtti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek, Fenerbahçe maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Şener, ikinci yarının ilk maçı olması nedeniyle Fenerbahçe maçının büyük bir önem taşıdığını belirterek, "İstanbul'a Fenerbahçe'yi yenmek için gideceğiz. Bu maçın telafisi var. Çünkü ikinci yarıda Fenerbahçe ile kendi sahamızda maç yapacağız. Fenerbahçe maçından sonraki maçların telafisi yok. Takım olarak şu anda bir eksiğimiz yok. Zorlu deplasmandan umduğumuzu alarak Trabzon'a dönmek istiyoruz. Rakibimiz karşısında iyi oynarsak 10 yıllık galibiyet özlemine de son vermiş oluruz. Fenerbahçe, açık futbol oynayan bir takım, bizim de çok iyi forvetlerimiz var. Trabzon'a takıma moral vermeye geldim. Zorlu maç öncesi her şey yolunda görünüyor" dedi.

Şampiyonluk yarışı verecek takımların ikinci yarının 10. haftasından sonra şekilleneceğini belirten Şener, "Bizim ikinci yarıda oynayacağımız ilk 4 maçta alacağımız puanlar çok önemli. Rakiplerimizin de oynayacağı maçlar var. Ligde Şubat'ın ortalarında tablo daha net ortaya çıkar diye düşünüyorum. İkinci yarının 10. haftasında sonra şampiyonluk yarışı verecek takımlar şekillenir. İnşallah biz yolumuza kayıpsız devam ederiz. Tek tek incelediğimizde 10 numara bir takımımız var" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Şener, "Norveç'in Stabaek takımında oynayan Alanzinho ve Bayern Münihli Sosa'nın da bulunduğu bazı isimlerle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Ocak ayında transfer yapmanın çok zor olduğunu her zaman söylüyorum. Birkaç tane futbolcu için teklif yaptık, ama çok astronomik fiyatlar isteniyor. Onlardan cevap bekliyoruz. Bizim verdiğimiz tekliflere uyarlarsa önümüzdeki günlerde transfer netleşir. Teklif yaptığımız futbolcuların hepsi çok iyi. Bizim için bu futbolcuların fiyatlarından çok alacağımız takımın bu futbolcuların bonservisleri için bize yapacağı vade önemli" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız