1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Sadri Şener'den tornistan!
Sadri Şener'den tornistan!

Sadri Şener'den tornistan!

Belediye kavgasını 'Hiç kimseye fayda getirmez' diye noktalayan TS Başkanı Şener, şimdi de 'hocayı da alacağım, transferleri de yapacağım' demeye başladı!

A+A-

Trabzon belediyesi ile gerilim başlatan Sadri Şener'in gelinen noktada, resmi internet sitesinden yaptığı; 'Trabzon'u temsil eden kurumların birbirleriyle aralarında büyük sorunlar varmış gibi bir görüntü verilmesinin hiçbir kesime fayda getirmeyeceği açıktır.' şeklindeki beyanından sonra transfer ve hoca konusundaki açıklamaları da kafa karıştırdı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, geri dönme konusundaki kararında şu an için bir değişiklik olmadığını belirterek, “Ancak Trabzonspor'da kongre sürecinde asla boşluk yaşanmayacak. Bu süreçte hocayı da alacağım, transferleri de yapacağım. Hatta bulabilirsem para da bulacağım” dedi.

Şener, borcun karşılığı olduğunu her fırsatta dile getirdiğini belirterek, “Borcun yanına karşılığındaki geliri yazsalar, kimsenin bir çekincesi olmaz. Bir de ortada gerçekten kaliteli bir takım var. Bunu kimse göz ardı etmemeli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum