1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Sadri Şener'in Fatih Tekke tavrı!
Sadri Şener'in Fatih Tekke tavrı!

Sadri Şener'in Fatih Tekke tavrı!

Sadri Şener'den garip sözler. Fatih Tekke transferinde taraftar baskısını gören Şener, bakın topu nasıl taca attı!

A+A-

ALTINDAN KALKAMAYIZ!

Trabzonspor taraftarı, golcü oyuncu Fatih Tekke için geri sayıma geçerken, Başkan Sadri Şener, Fatih’e sitem etti!

Şener, Fatih Tekke'nin Trabzonspor'da tekrar oynamasını istediğini, ancak şartların ağır gelmesi halinde bunun altından kalkamayacaklarını söyledi. Şener, Fatih Tekke'nin bordo-mavili kulübün transfer gündeminde olmasına ilişkin, ''Fatih'in Trabzonspor'da oynamasını isterim ama şartlar ağır gelirse biz altından kalkamayız. Mesela bonservisini veremeyiz'' diye konuştu.
 

MENAJERİYLE GÖRÜŞMEMELİYİM!

“Fatih Tekke'den, 'ben boş mukaveleye imza atarım' diye bir açıklama beklerdim” diyen Şener, “Bu yaşa geldikten sonra Trabzon'da futbolu noktalayacak bir kardeşimizin öyle demeç vermesi lazım. Bunu profesyonel olarak düşünmemesi lazım. Böyle bir transfer gerçekleşecekse ben menajeriyle görüşmemeliyim. Çoğu kulüplerde, o kulüplere mal olmuş futbolcular sonuna geldikleri zaman, klasiktir bu cümle, 'ben boş mukaveleye imza atarım üstünü yönetim doldursun' der. Doğrusu budur. Böyle bir açıklama beklerdim” ifadelerini kullandı...

HOLLANDA KAMPINA GİDYOR

Şener, asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve başkan yardımcısı Necmettin Aytekin ile birlikte bordo-mavili takımın Hollanda'da yaptığı kampı, cuma günü ziyaret edeceğini söyledi.
Hollanda kampında Standard Liege ve Heerenveen gibi önemli takımlarla hazırlık maçları yapacaklarını ifade eden Şener, ''Hazırlık maçları sonrasında hocanın istekleri netleşir, ona göre biz de transfere yön veririz. Teorik konuşmayalım, hoca pratiğini de görsün. Hoca belki diyecek 'sol tarafa oyuncu dedim ama gerek yok'. Bilemiyoruz. Bir gidip görelim. Ona göre hareket ederiz'' diye konuştu.


KARAMAN VE KAZANCIOĞLU

Genel sekreterliğe getirilen Metin Kazancıoğlu ile sportif direktör Ünal Karaman'ın Trabzonspor'a fayda sağlayacaklarını da söyleyen Şener, Trabzonspor'un yıllardır FIFA olsun, Futbol Federasyonu nezdinde olsun hatalar yaptığını ve bu konuda Metin Kazancıoğlu'ndan faydalanacaklarını da belirtirken, “Trabzonspor, çok cezalar ödemiş, mahkemeler kaybetmiş. O konularda artık Metin uğraşacak. Ünal Karaman ise kendini ispat etmiş, artık hocalık yapmayacağını söylemiş, kendini Trabzon'dan hiçbir zaman ayrı görmemiş biri. Transfer konularında olsun, hoca ile ilişkilerde olsun görev alacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum