1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Saffet başladı, Kürşat da hazır
Saffet başladı, Kürşat da hazır

Saffet başladı, Kürşat da hazır

Ligde kötü günler yaşayan Rizespor'da Teknik Direktör Saffet Susiç göreve resmen başlarken Kayseri'den Kürşat ile de prensipte anlaşıldı.

A+A-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmaktan başka seçenekleri olmadığını söyledi.

Samet Aybaba'nın istifasının ardından Yeşil-Mavili takımın başına getirilen Boşnak teknik adam, takımla birlikte ilk idmanına çıktı. İdman öncesi bir grup taraftar Susiç'e çiçek verdi ve başarılar diledi

Kürşat Duymuş Çaykur Rizespor'da
Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen defans oyuncusu Kürşat Duymuş ile prensipte anlaştı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkdir Çakır, prensipte anlaştıkları Kürşat'ın bugün resmi sözleşmeyi imzalayacağını söyledi. Çakır, "Geçen sezon Kayseri Erciyespor'da oynayan Kürşat ile yaptığımız görüşmelerde kendisi ile anlaşmaya varmıştık. Kulübü ile yapılan görüşmelerde de her iki kulüp anlaşmaya vardı. Kendisi ile mukavele imzalayacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum