1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Sağlığın kıymetini bilmek lazım
Sağlığın kıymetini bilmek lazım

Sağlığın kıymetini bilmek lazım

Hasta olmadan sağlığın kıymeti bilinmez sloganıyla Rize'nin Kendirli Beldesinde Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası ilgi gördü.

A+A-

Dilek ASLAN - Kendirli Belde Belediye Başkanı Salih Uzun, beldede Kızılay ile düzenlenen kan bağışı kampanyasında 31 ünite kan alındığını açıkladı. Başkan Salih Uzun, “Hasta olmadan sağlığımızın kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bu amaçla Kızılay Rize Şubesi ile birlikte kan verme kampanyası düzenledik Verdiğimiz bu kanlardan hasta olan birçok vatandaşımız faydalanacak. Bizim inancımızda insan sağlığının çok büyük önemi var. Biz de belediyemizin makam odasını bu kampanyaya tahsis ettik. İleride tekrar kan verme kampanyası düzenleyeceğiz” dedi.
Kızılay ekibinin başı olan Doktor Muhammet Emin, “Kendirli beldesine iki hemşire ile birlikte kan verme kampanyasına katıldık. Başkan Salih Uzun’un organize ettiği kampanyada 2 saat içinde 31 ünite kan aldık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız