1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sağlıkspor'dan destek plaketi
Sağlıkspor'dan destek plaketi

Sağlıkspor'dan destek plaketi

Kimsesiz, yoksul ve sorunlu çocuklara spor yaptırarak anlamlı bir görevi üstlenen Rize Sağlıkspor, kendilerine destek verenleri de onurlandırıyor.

A+A-

Dilek ASLAN - Kimsesiz, yoksul ve sorunlu çocuklara spor yaptırarak anlamlı bir görev üstlenen Sağlıkspor kulübü, kendilerine maddi manevi destek verenleri de unutmuyor. Sağlıkspor kulübü başkanı Osman Sarımehmet, kendilerinden desteklerini esirgemeyen Televizyon programcısı, Eczacı Alaattin Onay’a teşekkür ettiklerini belirterek plaket vermeyi uygun gördüklerini söyledi. Sarımehmet, “Sağlıkspor olarak kimsesiz, yoksul ve sorunlu çocuklara spor yaptırırken toplumun değişik kesimlerinden büyük destek görüyoruz. Alaattin Onay da bize hem maddi hem manevi destek oldu. Kendisini onure etmek istedik” dedi.
Onay’ ın plaketini İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Diren verdi. Burada bir konuşma yapan Diren, “Alaattin Onay, spor alanında olduğu gibi sağlık alanında da yaptığı televizyon programı sayesinde toplumun bilinçlendirilmesinde önemli çalışmalar yapıyor. Spor kulübümüze de kendisi destek veriyor” dedi.
Plaketi İl Sağlık müdürü Dr. Hakan Diren‘in elinden alan Alaattin Onay ise yaptığı konuşmada “Spora ve sporcuya her zaman elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum