1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şahika'nın projesi kabul edildi
Şahika'nın projesi kabul edildi

Şahika'nın projesi kabul edildi

Rize Çayeli Şahika Eğitim Kurumları'nın e-öğrenme ile ilgili Avrupa Birliği(AB) projesi kabul edildi. Öğretmenler dört Avrupa ülkesini ziyaret edecek.

A+A-

Şahika'da görev yapan idareci ve öğretmenlerin hazırladığı Leonardo da Vinci programı kapsamında, öğretmenler dört Avrupa ülkesini ziyaret edecek.
Şahikalı öğretmenler hazırladıkları e-öğrenme projesi sayesinde elektronik öğrenim tekniklerinin Avrupa ülkelerinde nasıl uygulandığını inceleme imkânı bulacaklar. Çayeli Şahika İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var, e-öğrenme projesinin klasik sınıf eğitimine kıyasla yüzde 30 daha az maliyetle, yüzde 40 daha az zaman kullanarak ve yüzde 30 daha etkin bir eğitim imkanı sağlayacağını söyledi. Var, "Avrupa Birliği tarafından 30 bin Euro'luk bir kredi sağlanan bu projede amaç teknolojinin sınıflarda kullanımının artırılması. Şahikalı öğretmenler, İngiltere, Norveç, Finlandiya ve İsveç gibi ülkeleri ziyaret ederek e-öğrenme konusunda kendilerini geliştirecekler. Dört haftalık bir dönemi kapsayan bu ziyaret sonunda öğretmenler kendi derslerinin web sitelerini hazırlayabilecek hale gelecek." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum