1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. SAHİLDEKİ YANGIN, EVLERİ DE TEHDİT ETTİ!
SAHİLDEKİ YANGIN, EVLERİ DE TEHDİT ETTİ!

SAHİLDEKİ YANGIN, EVLERİ DE TEHDİT ETTİ!

Alevlerin hızla büyüdüğü yangından, sahil yolundan geçen araçlar bile etkilenirken; itfaiye, yangının evlere ulaşmaması için yoğun çaba sarf etti.

A+A-

HÜSEYİN BAŞTOPÇU
(PAZAR53 - ÖZEL) Kemalpaşa Sarp Karadeniz Sahil yolu kenarındaki alanda gece başlayan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Sarp Sınır Kapısına 5 kilometre mesafede yerleşim yerlerinin bitişiğinde başlayan yangın gecenin karanlığını bir anda bölerken, çevre belediyelerin itfaiye ekipleri de yangına müdahalede bulundular.

yang1.20130324124439.jpg

Rüzgârın da etkisiyle yangın hem sahil yolundan geçen araçları hem de yerleşim yerlerini tehdit etmeye başlarken Pazar53 kameraları olayı sıcağı sıcağına görüntüledi.

Uzun süre yangını söndürme mücadelesi veren itfaiye ekipleri, gece geç saatlerde kontrolü sağlarken, büyük oranda çalılık hasar gördü.

yang2.20130324124456.jpg

Çıkış sebebi henüz tespit edilemeyen yangında tek teselli ise can kaybı yaşanmaması oldu. (Kaynak: Pazar53)

HABERİN VİDEOSU:
(Kotalı internet kullanıcısı takipçilerimizin istekleri nedeniyle videolarda otomatik başlama modu devre dışı bırakıldığından, haberin videosunu, izlemek için üzerine tıklayarak başlatabilirsiniz)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız