1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sahile 3 yıl aradan sonra kar yağdı
Sahile 3 yıl aradan sonra kar yağdı

Sahile 3 yıl aradan sonra kar yağdı

3 yıl aradan sonra sabah saatlerinde başlayan kar yağışının ardından karayolu ulaşımının yanı sıra Trabzon'da uçak seferleri de olumsuz etkilendi.

A+A-

Sabah saatlerinde Trabzon Havalimanı'na gelen bazı yolcular seferlerin iptal edilmesiyle şaşkınlık yaşarken, uçak seferlerinin akşam saatlerine kadar iptal edildiği belirtildi.

kar6-004.jpg

Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle bölgede çok sayıda köy ve mahalle yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.

kar5-005.jpg

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle vatandaşların özel araçlarını kullanmamaları istendi.

kar4-013.jpg

Kar nedeniyle trafikte kalan araçların çalışmaların aksamasına neden olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Kar yağışı ve sonrasındaki temizleme çalışmaları boyunca özel araçların trafiğe çıkarılmamasını, toplu taşıma araçlarının kullanılmasını, belediye ekiplerimize gerekli konularda yardımcı olunmasını özellikle talep ediyoruz. Tüm acil durumların 112'ye bildirilmesi, gereksiz bildirim yapılmaması toplum sağlığı adına ciddi önem taşımaktadır. Ekiplerimiz, şehrimizin her noktasında gerekli çalışmaları hassasiyetle sürdürmektedir" ifadelerine yer verildi.

kar3-015.jpg

Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun ve Trabzon illerinde bin 19 köy ve mahalle yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Artvin, Rize, Gümüşhane ve Trabzon illerinde bin 19 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı. Kar yağışının en çok etkili olduğu Giresun’da 335, Trabzon’da 252, Artvin'de 105, Rize’de 198 ve Gümüşhane’de 129 köye ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi ekipleri kapalı olan yolları açmak için çalışmalarını sürdürürken, soğuk ve karlı havanın Salı gününe kadar bölgede etkili olması bekleniyor.

Kar yağışı Rize'de güzel görüntüleri de beraberinde getirdi....

PAZAR KAMERA (TIKLA):

cam02-001.gif

RİZE MERKEZ KAMERALAR (TIKLA)

Kaynak: Rize ve ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor CANLI İZLE

kar2-022.jpg

kar1-025.jpg

..:: video ::..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum