1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Sahnede pantolonu düştü!
Sahnede pantolonu düştü!

Sahnede pantolonu düştü!

Halk oyunları yarışmasında bir öğrencinin pantolonu düşünce oyunu külotla tamamladı. Seyirci ayakta alkışladı.

A+A-

Kırıkkale'de düzenlenen Amasya, Çankırı, Çorum, Yozgat ve Kayseri'den halk oyunları ekiplerinin katıldığı yarışmanın ikinci gününde yapılan stilize daldaki yarışmalar sırasında pantolonu düşen bir öğrenci, göz yaşlarını tutamadı.




Orta öğretim kurumları gençler halk oyunları yarışmasına katılan Çankırı Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin Artvin yöresi oyunu oynarken Ö.F.K.'nin pantolonu düştü. Pantolonunu çekemeyen öğrenci, külot ile tamamladığı oyunun sonunda göz yaşlarını tutamadı.

Ö.F.K, Kırıkkale 17 Ağustos Spor Salonu'ndaki izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Gözyaşı dökerek salonu terkeden Ö.F.K'yı öğretmen ve arkadaşları teselli etmeye çalıştı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin, ödül töreninde öğrenci Ö.F.K'yı teskin etti. Zengin, pantolonunu çekmeden oyununu sürdüren öğrenciyi kutlayarak ödül verdi.

Çankırı Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Ö.F.K, "Elimde olmayan nedenle bir anda pantolonum düştü. Bu sırada pantolonumu çekmem yanlış olurdu. Oyunun sonuna kadar öyle oynamak zorunda kaldım" dedi.

Yarışma sonunda Çorum Merkez Atatürk Lisesi 86.80 puanla birinci, Çankırı Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen lisesi 83 puanla ikinci oldu. Ö.F.K'nin oyun sırasında pantolonunun düşmesinin okuluna 6 puan kaybettirdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum