1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sahte çelenkli açılışa soruşturma
Sahte çelenkli açılışa soruşturma

Sahte çelenkli açılışa soruşturma

Başbakan, Dışişleri ve TBMM Başkanı adına çelenk hazırlatıp fabrikalarının açılışına gönderen Özilay firması hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize Valiliği, Başbakan, Dışişleri Bakanı ve TBMM Başkanı adına çelenk hazırlatıp kendi fabrikalarının açılışına gönderen Özilay firması yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
Rize'de 3 ay önce açtıkları Özilay Çay Fabrikası'nın açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dönemin Dışışleri Bakanı Abdullah Gül ve Meclis Başkanı Bülent Arınç adına çelenk gönderdikleri belirlenen fabrika yetkilileri hakkında Rize Valiliği Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Fabrikanın geçtiğimiz hafta iflas edip kapanmasının ardından Rize'de bir çiçekçi, açılışta kendisine yaptırılan çelenklerin paralarını tahsil etmek için icra yoluna başvurunca açılış günü fabrikaya gönderilen
çelenklerin paralarının da ödenmediği ortaya çıktı. Çiçekçinin iddiası üzerine Rize Valiliği bugün firma yetkilileri hakkında Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum