1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Sahtekar dilenci böyle AYAKLANDI
Sahtekar dilenci böyle AYAKLANDI

Sahtekar dilenci böyle AYAKLANDI

Ramazan ayını fırsat bilen sahtekar dilencinin, tekerlekli sandalyedeki sakatlık yutturmacası polis gelince böyle sona erdi!

A+A-

İzmir'in Konak İlçesi Alsancak semti' Vali Kazım Dirik Caddesi üzeri'nde tekerlekli sandalye ile dilenip çiçek satan dilenci vatandaşlarla tartışınca karakolluk oldu.

Kendisine para vermedikleri gerekçesiyle vatandaşlarla tartışan alkollü dilenci olay yerine vatandaşlar tarafından çağırılan polis ekiplerine zorluk çıkarınca polisler tarafından gözlem altına alınmak istendi.

Çevredeki vatandaşların polis ekiplerine tekerlekli sandalye ile dilenen kişinin ayaklarının sağlam olduğunu ve yürüdüğünü söylemeleri üzerine alkollü dilenci Polis ekipleri tarafından Polis Merkezine götürülmek istendi polis ekiplerine direnin Alkollü dilenci orantılı güç kullanılarak ekip otosuna bindirildi.

Polis merkezine çağırılan Trafik polisleri tarafından Alkol kontrolü yapılan dilencinin 288 promil alkollü olduğunu belirtti.

Zaman zaman polis ekipleriyle tartışan dilenci tekerlekli arabasını almak için polis Merkezine yürüyerek giderken vatandaşların manevi duygularını nasıl sömürdüğünü anlatı dilenci ile tartışan vatandaşlar ise birçok dilencinin benzer şekilde halkın manevi duygularını sömürerek dilencilik yaptığını belirterek, vatandaşların bu insanlara itibar etmemesi gerektiğini söyledi.gözlem altına alınan dilenciye Kabahatlar kanuna göre ceza yazıldığı ve tekerlekli sandalyenin Zabıta ekiplerine teslim edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum