1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Said Yaşıyan Ardeşen’de iddialı
Said Yaşıyan Ardeşen’de iddialı

Said Yaşıyan Ardeşen’de iddialı

AK Parti Ardeşen Belediye Başkan aday adayı Said Yaşıyan, seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

A+A-

MUSTAFA ÖZYANIK
RTEÜ Genel Sekreter Yardımcılığından istifa ederek, AK Parti’den Ardeşen Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvuruda bulunan Said Yaşıyan, çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

said2.jpg

“Belediye başkanlığı için aday adaylığı sürecini sükûnetle ve siyasi nezaketle yöneterek, ilçemizin her kesiminden gelen değerli görüşleri dikkate alıyoruz.” diyen Yaşıyan, “Bu süreçte Ak Parti'nin diğer aday adaylarıyla birlikte ortak bir hassasiyeti paylaşmanın gururunu yaşıyor, Ardeşen'e yakışan bir seçim atmosferi oluşturuyoruz. Esnaflarımızdan, sivil toplum kuruluşlarından ve tüm halkımızdan aldığımız geri bildirimlerle ilçemizin ihtiyaçlarını ve hedeflerini belirleme yolunda önemli adımlar atıyoruz. Amacımız, Ardeşen'imizi daha yaşanabilir, güvenli ve kalkınmış bir ilçe haline getirmek. Bu hedefe ulaşmak için şeffaf, katılımcı ve etkili yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz. Seçmenlerimizden gelen görüşlerle şekillendirdiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyor. Kıymetli Ardeşenli hemşehrilerimizin destek ve katkılarıyla, ilçemizi hep birlikte daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyoruz. Bu kutlu yolculukta Ardeşen’imizde görevlerini layıkıyla yerine getiren kıymetli belediye başkanlarımızı da hayırla yâd ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum