1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sait Hoca'ya Rize RTEÜ'de önemli görev
Sait Hoca'ya Rize RTEÜ'de önemli görev

Sait Hoca'ya Rize RTEÜ'de önemli görev

Bir dönem Pazar Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde de bulunan Yomra İlçe Milli Eğiti Müdürü Sait Yaşıyan, Rize RTEÜ'ye atandı.

A+A-

Sait Yaşıyan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi.

saithoca2.jpg

Rize’de eğitim camiasında farklı ve başarılı görevlerde bulunan Sait Yaşıyan 10 yıldır Trabzon’un Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

saithoca1.jpg

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Yaşıyan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “Bir veda... En kâmil yaşım... Öğretmeniyle idarecisiyle ve personeliyle en güzel kadro… 10 yıldır nice nesillere milli ve manevi değerlerini gerçek anlamda öğretmeye çalışırken, akademik başarısını da basamak basamak yükselten bu eli öpülesi Yomra ilçemin eğitim camiasındaki milli eğitim müdürlüğü görevimden ayrıldım. Bu başarı yolculuğunda hep destek olan ilçemin ileri gelenlerinden; halkına kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Yeni görev yerimiz olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevime Mevlâmın izniyle 17.03.2021 çarşamba günü itibariyle başlıyorum… Selam ve dua ile…” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum