1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Samet Aybaba bıraktı gitti
Samet Aybaba bıraktı gitti

Samet Aybaba bıraktı gitti

G.Birliği yenilgisi Rize'de bardağı taşırdı. Samet Aybaba kenti terk etti ve artık geri dönmesinin mümkün olmadığını açıkladı.

A+A-

Benim için Çaykur Rizespor artık yok!

Gençlerbirliği'ne sahasında mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Samet Aybaba, kentten ayrıldı ve bir daha dönmesinin mümkün olmadığını söyledi...
Maç başladıktan kısa bir süre sonra seyircinin inanılmaz tepkisiyle karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Aybaba, "20.dakikadan itibaren ana-avrat küfür yedim. Bunun neden olduğunu da anlamış değilim. Ben sanki daha önce Rizespor'u çalıştırmış ve de küme düşürnmüş bir teknik adamım da böyle bir muameleye maruz kalıyorum. Teknik direktörlük hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum. 78.dakikada yediğimiz golde tüm stat gol diye ayağa kalktı. Bu saatten sonra dönsem de işler iyi gitmez" dedi.

İstanbul'a dönen Aybaba, "İyi bir takım kurduk. Daha ligin ikinci haftasındayız. Seyircinin bu tepkisini anlamakta güçlük çekiyorum. Benim için Çaykur Rizespor artık yok" diye konuştu.

KAPTAN EMRAH DA AYRILIYOR
Diğer taraftan maça kaptan olarak çıkan Emrah Eren de böyle bir seyirciye hizmet etmesinin artık mümkün olamayacağını belirterek bir yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen yönetimle konuşarak takımdan ayrılacağını söylediği iddia edildi.

İSTİFA KABUL EDİLDİ
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Kadir Çakır, geç saatlerde yaptığı açıklamada, Aybaba'nın görevinden istifa ettiğini ve yönetim kurulu olarak istifa talebini kabul ettiklerini belirterek, "Kimsenin yeri dolmaz diye bir şey yok. Ben yarın Türkiye'ye döneceğim. B planımız hazır. Saat 15.00'da yönetim kurulumuz olağanüstü toplanacak. Yeni hocamızın ismini belirleyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum